torsdag 31 mars 2011

Kunna sova och slappna av inför natten

 Tur att det är medicin dags snar och då syftar jag på tryptizolen. Har ont i huvudet och har känt mig allmänt hispig då jag inte är i form. En kollega från praktik platsen ringde då han var i närheten, men jag hade ju inte ens slängt på mig en bh för dan. Gick ut på balkongen senare så jag hann träffa honom en stund. Verkligen uppskattat att dom bryr sig och hör av sig trots att jag har slutat. Velar fram och tillbaka om jag ska ta mig ork och baka en kaka imorn och lämna den på "jobbet". Fast dom kanske inte saknar mig lika mycket, som jag dom.
Magen är fortsatt uppblåst, irriterande som tusan. Har legat på soffan och spelat poker. Åkte ut på plats 200 av 7000 spelande, så det var väl rätt bra gjort. Allmän slö dag då man bara mår skit!
Min sambo skulle få byta skift imorgon så han går ut förmiddag istället. Får hoppas magen är i bättre form, så man eventuellt kan hitta på något. Ska väl inte hoppas på allt för mycket...Märks att jag inte mår bra, för hela inlägget känns så negativt.
Något ironiskt när sambon ringde hem för någon timme sedan och bad mig koka ägg åt honom. Ja jag slog på plattan och slängde mig på soffan. Kommer på en halvtimme senare ÄGGEN! Konstigt nog lät det inte från köket och mycket riktigt så koka det inte. Varför? Jo för idioten ME hade glömt och slå av barnlåset! AAAhhh orka orka...
Jag hoppas ni andra där med mig har haft en bättre dag och tack för att du tog dig tid och läsa ett mumintrolls blogg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar