fredag 8 april 2011

Andra symtom

Tänkte passa på och ta upp biverkningar av mediciner och andra konstiga symtom då jag är jätte yr idag. Alltså så pass att det är nästan svårt och skriva.
Det är sällan jag blir yr men det var jag i två veckor när jag började använda tryptizol. Blev torr i munnen och huvudvärk med. Det en enda som sitter kvar är tröttheten, men det är vanligt att man är trött när man har ibs. Det är viktigt och sova så man känner sig utvilad, jag själv behöver minst tio timmars sömn för och fungera någorlunda. Låter vansinnigt mycket men det är inget jag kan rå för.
Illamående är vanligt med både som biverkning och som vanliga ibs symtom. Eftersom jag är så van med vissa mediciner kan jag till och med känna genom illamående när medicinen börjar verka. Har ju redan tagit upp rätt mycket ang smärta, kramper, uppblåsthet mm som också är vanliga symtom. 
Det enda riktigt negativa i biverknings väg är dimmsyn som jag får av tryptizol, därav har jag glasögon vid mörkerkörning. 
Har du några biverkningar`? då får du gärna skriva om det. 
Värsta symtomet är så klart när jag blir som sämst och magen inte vill vara med. Tätt följt av oron! Jag ska ju vara glad över och slippa den största delen men ändå finns det tillfällen man önskar man kunde slippa.
Kan nästan slå vad idag om att jag kommer jag säkert bli orolig innan jag ska ut och få ont i magen, bara för att just nu är min mage i "toppform. Ska alltså till försäkringskassan och lämna in papper om aktivitetsstöd och ev hälsa på mina gamla kollegor. Det var därför jag ställde jag klockan så pass tidigt idag. Blir så irriterad på att bara för att jag tänkte tanken så tro fan jag fick ont i magen nu, suck!!!
Ibland gör ibs livet riktigt svårt att leva när man blir dragen tillbaka till jorden så fort man tror och önskar sig för mycket.
Nej jag får fortsätta spela poker (använder det för och hålla mig distraherad). Blir en hel del tid framför datorn kan jag lova!
Hoppas ni andra där ute får en härlig dag eller åtminstone smärt och strul fri magdag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar