fredag 15 april 2011

Fredag

Då var det fredag igen och solen lyser underbart idag med. Suttit och skrivit med mina ibs vänner ang intervjun jag har på måndag. Ville ha lite tips och så för min nervositet kanske man kunde bli lite lugnare.
Igår fick vi besök som jag skrev och så ringde syrran, så jag hade inte riktigt tid och skriva.
Gjorde kyckling gratäng och gissa om det vart gott! Tur man är duktig på laga mat i alla fall. Till och med sambon som knappt ätit på hela veckan tog tre portioner haha. Han vart riktigt hungrig tydligen.
Vet inte riktigt vad vi ska göra idag och vilken form magen är i. 
Passade på och räkna mina mediciner då jag måste se till att de räcker för resan och tills jag är hemma igen. Det kostar multum och hämta ut, speciellt om alla tar slut samtidigt. Något jag tycker är riktigt fusk eller dålig stil, är att alla statligt anställda har GRATIS medicin och halverad sjukvårds kostnad! Inte undra på att dom inte gnäller då det är ju låginkomsttagarna, sjuka och pensionärer som får lida.
Termometern står på 17 grader men det är väl för att balkong räcket hettas upp utav värmen och mätaren sitter där. Men det är skapligt varmt ändå med tanke på att klockan är halv elva bara.
Tror mina gamla kollegor sitter uppe på mitt tak och borrar. Fy tusan vad det låter här inne! Katten är vettskrämd och kommer nog inte fram på ett bra tag nu.
Jag hoppas vi kommer åka till syrran idag! Jag vill ut och köra hihi 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar