onsdag 13 april 2011

Inlåst i karantän

Ja här sitter man innanför fyra väggar i karantän efter sambons magsjuka. Feber har han fått med och en annan har börjat frysa. Magen är rätt bubblig så jag vet inte om det är någon magsjuka på G för min del eller bara orolig ibs mage. Vore i för sig konstigt om jag skulle klara mig då man känner sig lite små konstig.
Dom ringde från vårdcentralen nyss då jag behöver ett medicin intyg inför min resa men det var tydligen bara och gå till apoteket. Får göra det sen när vi inte är smittbärare längre.
Igår ringde en kvinna om jobb i grann kommunen så jag ska på intervju på måndag! Talade om att vi har magsjuka här hemma och att jag därför inte ville föra smittan vidare. Hon lät jätte trevlig och så men nu undrar jag hur jag ska sälja in mig med min sjukdom? Jag måste ju berätta eller jag vill berätta då det styr mina arbetstider. Men det får bli nästa veckas bekymmer.
Fy vad magen är bubblig, undra om inte jag har fått bakterier i mig med?
Vakna vid fyra i morse och kunde inte sova, tänkte lösa korsord men det sluta med att jag låg och färglade figurerna i korsordet med bläck. Så intressant var det men jag lyckades somna vid teven två timmar senare.
Så om jag orkar idag ska jag plocka undan disk och torka bord, det ser inte allt för nice ut.
På sambons jobb har dom något nytt system när dom ringer och sjukanmäler sig så blir dom uppringda av en sjuksköterska. Kanske bra idé om man får goda råd och så men han får bli hemma i natt med, för tidigt och kunna jobba igen.
Så har vi det i våran lilla skokartong, inlåsta och ynkliga. Stackars katten har riktigt tråkigt med.
Tack för att ni fortsätter och läsa! Hoppas ni får en underbar dag och att solen hittar hem till er för här är det grått

kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar