fredag 22 april 2011

Lång fredag

 Ja då var det påsk igen och idag är det fredag! Är hos pappa nu, åkte hit igår kväll. Fick göra ett akut stop några mil innan vi var framme, då katten började kräkas. Antagligen för att vägen var så guppig, stackarn. Men han vart ju så klart jätte hungrig när vi kom fram så det var ingen större fara.
   Angående inlägget igår så var det för bra för att vara sant. Blev kontaktad av aftonbladet för och va med i en intervju ang ibs och jag tacka ja. Men sedan kunde vi inte hitta en lämplig dag då jag åker bort snart och påsken kom emellan. Känns lite trist då jag var inställd på ställa upp och hade hunnit skriva några stöd ord. Men det ska bli intressant och läsa artikeln i alla fall, oavsett vem som ställer upp.
Idag blir det nog påsk bord här hos pappa, ska bli riktigt gott. Imorgon åker vi vidare till syrran och sover över där. Vi kan inte sova hos pappa samtidigt då båda har djur som inte kommer överens, så vi får anpassa oss till varandra vid storhelgerna. 
Vakna rätt tidigt idag med, så jag har bara försökt och varva ner som vanligt och tar det lugnt. Pappa är på jobbet och kommer hem strax efter 2 tiden, så det är bara jag , sambon och katten här.
Magen är väl inte i sin bästa form men ska inte gnälla, det hade kunnat varit värre. Ska väl inte göra något speciellt idag heller, så jag behöver inte vara så orolig idag.
Önskar er alla läsare en riktigt glad påsk, vi hörs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar