tisdag 5 april 2011

Ledsen över att inte finna arbete

Sitter och lyssnar på Janne Tulkki och letar arbete på nätet som vanligt. Hade velat stanna kvar i drömmarnas land, då jag var riktigt lycklig inatt. Idag är jag mer uppgiven igen om och finna ett arbete. Är inne på vecka två som arbetslös och jag saknar mina kollegor från praktik platsen. Letar och vänder på varje sten, vart sjutton ska man hitta jobb? Jag fyller 29 om en och en halv månad och har aldrig haft en fast anställning. Vilket känns helt värdelöst! Magen spökar och krampar med jämna mellanrum, ont gör det! Just därför det skulle vara omöjligt och kunna ha ett förmiddags arbete, för man har ju så ofta ont. Idag är jag riktigt gnällig och det står jag för. 
Fick iväg en till ansökan om ett arbete nyss men var inte riktigt nöjd med formuleringen. Om ändå arbetsgivarna hade möten med de som söker istället för och skriva dåliga brev.
Får man vara egoistisk och fråga när f*n är det min tur och ha tur i livet? Usch och nu saknar jag min farmor massor med :o( Tänk om man ändå kunde få prata med henne igen, det kändes alltid bättre.
Tog en paus och duscha tror visst lås firman har varit här under tiden, då deras bil står utanför och jag hade ett missat samtal med privat nummer. Dom skulle alltså ringa innan pga min hispiga katt, men han är redan ett nervvrak ändå.
Nu tappa jag bort mig helt men jag kom på varför magen strula så pass, jo för åter igen hade jag glömt medicinen. Tog den precis så jag hoppas jag får må bra resten av dan.
Ja det är bara och fortsätta leta jobb, inte för att det finns i överflöd.
Skriver nog snart igen när både hjärnan och magen är med mig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar