onsdag 20 april 2011

Overklig känsla

Har en så overklig känsla sedan anställningsintervjun, då det gick så bra. Sen ringde nästa arbetsgivare och ville ha mig till andra arbeten. Och åter igen ringde telefonen och sen fick jag massor med sms. Det var en kvinna som håller i en data utbildning för ett speciellt program som ringde sen och boka in tid. Sms´en var från samma data program som skickar ut bekräftelser.
Den andra arbetsgivaren som ringde efter intervjun sa att jag fick höra av mig senare med ang jobb, beroende på hur jag känner och ha prov jobbat åt det första företaget.
Jisses vad rörigt allt lät, inte undra på att man är snurrig.
Idag ska jag åka hälsa på en kär vän, så det ser jag fram emot. Solen skiner idag med och jag håller på och löneförhandlar via mail. Hoppas jag får det jag har tänkt mig!
Snart är påsken här med och då ska jag och sambon åka till min pappa en sväng och passa på lämna katten där då vi åker bort om en vecka.
Skulle vilja hinna åka hälsa på syrran med innan resan, men får se om tiden räcker till.
Magen har varit fortsatt lite små konstig och jag har fått öka medicinen lite igen.
Imorgon funderar jag på dra till valbo en sväng och köpa leggings och solskyddsfaktor. Vore perfekt tidsfördriv när sambon har em skift. Sen vet jag inte om vi åker till pappa imorgon kväll eller på fredag.
Nu måste jag gå göra mig i ordning och lugna ner magen så jag kan åka till min vän 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar