måndag 11 april 2011

Planera veckan

Planera veckan är precis vad som behövs göra, då man börjar verkligen känna av arbetslösheten och pengarna sinar. Körde en diet ett tag men kunde inte låta bli och fuska på helgerna och sakta så blev det mer kolhydrater i veckorna med. Jag äter rätt normal kost allmänt men har inte ätit mycket pasta, potatis, bröd osv då jag tror det hjälper till och göra magen svullen.
På lördag kväll var jag så frustrerad över varför jag alltid råkar ut för tråkigheter, då mitt liv har sen långt tillbaka sett komplicerat ut. Det handlar inte bara om min dagliga kamp med ibs, utan jag är verkligen otursförföljd. Och det får en och verkligen börja fundera om man någonsin kommer få mer flyt i livet och kunna nå dit man vill.
Har inte hunnit kolla efter jobb idag men jag gissar på att det inte har dykt upp mycket mer och kunna söka. Vore i för sig kul om man ens förstod hälften av annonserna. Menar hur ofta söker dom inte en "adjunk" eller någon högskoleutbildad. Inte direkt så man kan gå in på en jobb sajt och se en annons med rubriken "gymnasieutbildad trevlig tjej med ibs diagnos som kan jobba kväll-sökes". Men det är väl bara och bita ihop som alla andra dagar och hoppas på att någon vill anställa en för den man är och ens kunskaper trots sjukdom.
   Jag kan tänka mig att en del tycker att jag låter väldigt bitter och deppig ofta, men mina nedslag motiverar mig till och skriva. Mitt liv är inte enkelt och varje dag är en ständig kamp, men om jag skulle ge upp då vore jag inte här. Det är min familj med sambon och mina närmaste vänner som ger mig ständig styrka att orka. Jag får ofta höra från mina vänner med att ja "du råkar då alltid ut för något". Så viss sanning ligger det väl i det hela.
   Så då är det måndag åter igen, det är bara och ta dagen som den kommer. Enda planen jag har är att göra morotslåda haha som finne som man är. Men det är faktiskt jätte gott!
Tack till syrrorna och pappa för en trevlig helg, LOVE YOU!

So hang in there my dear friends and readers, some day...it will be allright

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar