torsdag 21 april 2011

surfar på vågen än...hjälp!

Jag vet inte riktigt vad som har hänt denna vecka men jag har haft ovanligt flyt! Surfar på lyckovågen än men hjälp vad skraj jag är.
Jag blev kontaktad angående en viktigt sak, ibs! Vad det gäller törs jag inte gå ut med än då jag vet inte hur det blir och om det blir något. Jag skickade i alla fall iväg ett mail nyss som kan förändra hela mitt liv och många andras till det bättre. Jag återkommer om detta när jag vet säkert, så ska jag berätta vad det gäller.
   Igår var jag som sagt till min goa vän som bor 3 mil ifrån mig. Vi hade jätte trevligt och det var ett bra tag sen vi sågs. Lite motion vart det med i spö regnet och nej jag har ingen kondition haha.
När jag körde hem var det rena polis razzian längst hela vägen, tur jag inte blev stoppad då ena lyset gick sönder så precis. Dom stod alltså överallt på minsta lilla skogsvägar med, så antagligen leta dom efter något eller så var det en övning.
  Idag tänkte jag ta bilen och åka handla nya leggings, kattmat, solskydd och ev en mp3 spelare, lite grejer inför resan alltså.
Vet fortfarande inte om vi åker till pappa ikväll efter sambon har slutat jobba eller om det bli imorgon. 
Jag fick jätte ont i magen av grejen jag skrev om först, det är alltså en jätte stor sak och våga ställa upp, hmmm fast jag vet ju inte än och det blir något.
Måste nog gå kolla min mail igen, jag skriver mer sen....brrrrrrr

Jo förresten, det gick bra med löneförhandlingen igår :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar