söndag 17 april 2011

Ta upp ibs vid intervjun?

Sitter och googlar efter frågor som kan dyka upp vid arbetsintervjun imorgon och har väl rätt så bra koll nu men är så osäker på om jag verkligen vågar ta upp min sjukdom. Men jag tror antagligen bäddar jag in det i någon fråga som är relevant eller så får jag vänta och se om dom erbjuder en jobb först.
Kollat på kartan säkert hundra gånger och får ont i magen varje gång. Varför då egentligen? Jag får åka i god tid så jag hittar, jag har numret till intervjuaren och så får jag väl se till och ta extra medicin. Men det är väl så att tankarna styr nervsystemet som i sin tur styr magen.
Ah jag vill bara få ett jobb, trivas och tjäna egna pengar igen. Att det ska behöva kännas så jobbigt samtidigt som jag tycker jag passar för jobbet. 
Men dom ville inte se betyg som visar att jag är utbildad inom området, bara att jag har bra referenser. Ska nog ta med allt material ändå så man ser lite förberedd ut och så får jag ha intervju med mig själv här hemma idag.
Sambon jobbar 12 timmars extra skift idag och jag tvättar kläder och putsar fönster. Kom på att man ska nog inte glömma bh´n när man gör det haha.
Annars har magen varit i någorlunda skick, inte så bra det kan vara men nästintill. Får hoppas imorgon är sådan bra dag!
Just det jag måste kolla min gps också så att den hittar adressen med, även om jag har kollat kartor så ofta. Så där då är min gps redo, bilen tankad tills imorgon och tvättade kläder. Nu ska jag till och tänka på intervju frågor.
Ska bara tillägga att det kan bli så att jag inte skriver något i morgon bitti eller på förmiddagen pga nervositet men ett nytt inlägg kommer efter intervjun i alla fall.
Så på återseende eller läsande kanske det heter och önska mig lycka till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar