måndag 25 april 2011

Tillbaka igen

 Hej alla läsare, nu har jag tid och uppdatera lite igen. Jag var som sagt hem till min pappa i tre dagar och sen åkte vi till syrran och sov där. Var in till Västerås igår och små shoppa, mest för sambon ville ha nya byxor.
Hamnade även på ett mindre räddningspådrag på förmiddagen igår, då syrrans sambo fick slut på bensin i bilen utanför Eskilstuna.
Åkte hemåt vid halv ett tolv på natten så vi var hemma vid ett. Raka vägen i sängen med tryptizol i magen. Då jag ska på ett födelsedags firande och vill inte vara ett nervvrak. Känns bara så jobbigt då det var förra året gravid snacket började hos samma person. Inte han som fyller själv, utan hans syrra tyckte jag såg så rund ut om magen. Det är bland det jobbigaste och det känns som att man får gå dra in magen hela tiden.
Jag är inte dum, jag vet att jag har gått upp en del i vikt, men tycker själv inte jag är tjock. Lite mullig men är man inte mer kramgo då?
Men det känns jobbigt i alla fall, även om det är min ibs som svullnar upp magen.
   I morgon har sambon ett förmiddagsskift och sen far vi iväg, hoppas jag. Noja över magen och oron stiger.
Så imorn em ska vi in till stan och växla pengar sen blir det till och sova tidigt då jag måste upp så himla lång tid innan avresa. Jag har inte ens packat! Men ska börja med det snart, men måste ha lite egen magtid innan. Kalaset får bli på em, då jag måste hinna tvätta innan med.
Dubbel räkna medicinerna och leta upp original kartongerna med. Handla schampo, korsordstidningar och lite annat. Puuuh vad jobbigt! Det är nu man ska njuta egentligen men min ibs gör det jobbigt för mig.
Oroar mig redan inför nya jobbet så jag har en del att jobba med. Det är tankar som måste få vänta tills den dagen kommer. Det är viktigare att jag är fokuserad på resan just nu.
Kom ihåg sen att jag kommer troligtvis inte ha någon internet uppkoppling under resan så sista inlägget innan avfärd blir nog i morgon. Så får jag skriva när vi är hemma igen. Såg att det var en riktig besöks topp på bloggen igår, så jag antar de finns de som vill ha uppdatering. Vilket känns riktigt kul!
Sköt om er nu så hörs vi imorgon blir det nog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar