torsdag 14 april 2011

Torsdag med skinande sol

 
Jaha då var det torsdag redan och snart helg igen. Solen skiner och det är 13 grader ute, härligt! Såg årets första tussilagon och krokusar igår när jag var till apoteket. Sambon är allt friskare men jag har ont i magen. Det bubblar och kniper i tarmarna, men om det är min ibs eller att jag har bakterier i mig av magsjukan har jag svårt att veta. Hoppas det är "bara" ibs´en som ställer till det.
Var till apoteket igår och hämta papper på mina mediciner inför resan, träffa en gammal kollega med.
Annars var jag bara inne och titta på några filmer och tog det lugnt. 
Är mest orolig för arbetsintervjun då det är endast den andra för min del sedan jag vart arbetslös. Jag vet inte hur jag ska lyckas sälja in mig med min ibs men ändå vill jag berätta. Hoppas mitt intyg från praktiken kan få dom på andra tankar för jag har faktiskt riktigt bra referenser och det var det viktigaste sa hon på telefon.
Har redan börjat kolla upp kartor och så men jag måste öva på bli intervjuad. Speciellt på frågan som är vanlig "vad är din starka respektive din sämsta sida?"
Inte undra på att magen är helt upp och ner då man har en resa framför sig som gör en till ett nervvrak och så ska man på anställningsintervju några dagar innan resan.
Tur man har körkort så jag kan ta bilen till intervjun, har ca 3-4 mil och köra då. Jag tror ändå jag vet på ett ungefär vart det ligger då jag har åkt förbi orten många gånger.
Skulle vilja göra något kul imorgon som och åka till syrran men pengarna är begränsade tills mitten på nästa vecka.
Ska lämna av katten hos pappa min innan resan med och åka in till stan för och växla pengar. Sen vill jag gärna hinna umgås med en kär vän jag inte har sett på länge.
Fullt upp nästa vecka och det gör det inte bättre för magen och jag tror jag har blivit smittad en smula ändå eller? Ja jag får se hur det hela artar sig, då jag måste ju ändå ta tid på mig varje dag innan jag gör något. Skulle alltså behöva handla idag men som vanligt är man begränsad bara för en så "enkel" sak.
Hemmet ser ut och vara helt upp och ner trots att jag städa lite igår, konstigt hur disken kan växa.
Det var några av dagens tankar och jag hoppas du som läser har det bra!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar