tisdag 26 april 2011

Uppe klockan 4 på morgon

 Välkommen till min ibs värld, då man åter igen "måste" fungera omänskligt. Gick upp fyra i natt eller på morgonen kanske det heter. Varit uppe i en och en halvtimme nu och ögonen är rödsprängda. Ska till och vända på dygnet nu, då jag lär komma i säng senast 18 ikväll. Sen ska jag upp tolv på natten igen innan avresa. Känner mig redan helt mörbultad men man får offra sig om man ska försöka resa med ibs.
Sambon åkte precis till jobbet och kommer hem efter två tiden och då ska vi in till stan för och växla pengar. Får äta något lätt lagat till middag idag, då jag måste i säng så tidigt.
Usch jag ser inte fram emot i natt/imorgon innan avresa, resan till flyget och själva flygningen. Man börjar  ifrågasätta sig själv, varför man utsätter sig för sådant. Försöker väl hålla kontrollen och inte låta ibs styra mitt liv, även om den gör det en hel del ändå.
Hoppas hoppas resan blir lyckad!
Ska till apoteket med idag och köpa alvedon, goda magbakterier på burk och sån där immodium som smälter på tungan. Bra och ha då alltså smält tabletterna på flyget eller transfern då man ofta inte har dricka till hands då.
Tvättade klart igår så idag ska det sista ner i väskan, förutom mediciner som blir imorgon.
Skriver väl mer i eftermiddag eller kanske imorgon innan avresa om inte nerverna och magen handikappar en helt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar