onsdag 11 maj 2011

Andra arbetsdagen

Gårdagens jobb dag gick rätt så bra, det är så mycket och ta in bara. Värst är väl att man hittar inte för fem öre och så mins man inte vad personen skulle ha hjälp med och vad den hette. Koder in till olika lokaler, nycklar, bilnycklar, mobiler osv Är allmänt snurrig nu men det kanske ger med sig. Fick börja köra redan första dagen och det är ta mig f'*n inte lätt och vända en kombi mitt ut i skogen där det knappt finns plats. Man märker dom andra är vana och köra som galningar haha. Tror det tog lite extra tid när jag körde men vi hann klart med god marginal.
Fick med ett kunskapstest från sjuksköterskan och ja det var lite udda frågor.
   Verkar även vara något fel på min katt som tydligen har varit på lådan 100 ggr i natt och hulkat sig med. Beter sig lite små mysko men vart rätt nöjd med handduk på golvet, vatten i en kaffe mugg och öppet fönster. Får verkligen hoppas urinvägarna inte spökar igen då han var jätte sjuk för ett år sedan. Blir till och hålla lite koll nu igen.
   Börjar jobba halv fem idag och ska gå med en annan tjej, så hoppas hon är lika trevlig som hon jag gick med igår. Vill ju aldrig ta ut någon seger i förskott, men än så länge verka dom trevliga.
Data utbildningen gick bra med, förstod den på 10 minuter så det var inte så krångligt. Får sitta hemma och lägga in tider på datorn.
Men nu ska jag fortsätta med mitt mini kaffe, skriver snart igen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar