lördag 14 maj 2011

Bloggen har inte fungerat på två dagar

Nu är jag tillbaka igen, kom inte in på min blogg på två dagar så jag har varken kunnat skriva eller kommentera inlägg. Var hos min pappa över en natt, vi är såna schlager nördar och min ena syster var med. Körde hem igår kväll i regnet, inte så spännande med värdelösa torkare på bilen.
Är inne i ett skov igen så min mage lever sitt egna liv nu ingen. En del stress då jag upptäckte igår att katten kissar blod. Han försökte pinka överallt i lägenheten så till slut fick han smärtstillande. Har kvar sen han var sjuk sist och har haft stora problem med urinvägarna. Han kan kissa och är lite piggare nu men fortsätter det idag med får jag ringa distriktveterinärerna dom har jour här jag bor dygnet runt, även helger. Blir i för sig dyrt men han är försäkrad som tur är. Men oron gör så att jag får ont i magen och jag har inte kunnat sova något vidare inatt.
Vet inte vad vi ska göra idag eller om vi får bli hemma med katten, får se hur han mår. Självklart blir det veterinären om det fortsätter så här.
   Har även fått fler introduktions dagar på nya jobbet, så att jag ska lära mig hitta bättre. Har nästa pass på tisdag, så då kanske skovet har lugnat ner sig.
Ikväll är det final i eurovision songcontest och det lär man självklart se. Och Finland slog Ryssland i hockey igår, hihihihi...

Ha det så gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar