måndag 16 maj 2011

Grattis Finland! VM GULD! Det gör min ibs mage glad

Helt fantastiskt och det måste bara nämnas som det mumintroll man är. Finland slog sverige med 6-1 i finalen i går kväll och därmed är Finland Världsmästare! Finland har inte spelat så bra på flera år som det här året och var väl förtjänta och få sitt efterlängtade guld! Onnea Suomen leijonat!
Det var en rysare från början och jag och sambon satt på varsitt håll i soffan, haha
Var till en kompis på eftermiddagen som fyllde år, så vi var på tårta. Mums så gott! Lagade lasagne till middag och det var inte heller dumt men så sover jag så jäkla länge igen. Jag fattar inte hur det är möjligt ibland. Jag vet att när man har ibs kan man vara överdrivet trött men det är nästan så att det är pinsamt ibland. Jag blir ju stressad av att se vad klockan är när man slår upp ögonen och stress leder till magont.
   Imorgon ska jag jobba igen, ska få gå mer dubbelt så det känns bra. Men jag måste alltså skaffa mig en turist karta, det tror jag skulle underlätta mycket.
Måste städa här hemma med, ser förjävligt ut för tillfället. Allting blev upp och ner sen katten blev sjuk, kalas, eurovision, hockeyn ja ja jag vet (jag är lat ibland).
Så tillbaks till verkligheten nu och ta tag i hemmet ;p
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar