torsdag 5 maj 2011

Home again

Nu är jag hemma igen efter en toppen vecka på Gran canaria! Alltså jag har mått så bra med magen att det är helt otroligt! En enda dag strula magen lite på morgonen men resten av dagarna gick toppen. Åt tre rätters middag ute varje dag och magen var så lugn. 
Var till siux city en vilda västern stad precis utanför playa del ingles och kolla på cowboys. Träffa nya vänner från England som jag saknar massor nu. Dom bjöd med oss på en buss resa till puerto de mogan och så åkte vi båt till Anfi. Jag åt till och med lunch innan buss resan och magen var cool lugn.
Bättre flygresa går inte och få heller. Thomas aircook är garanterat bästa bolaget jag har åkt med, vilken mat och kabin personal.
Ska ta det lite lugnt nu hemma i soffan, skriver mer i morgon när man har landat här hemma med

2 kommentarer:

  1. Hej! Hittade din blogg via IBS forumet. va skönt att din mage hållit sig lugn så att du har kunnat njuta av semestern!

    http://gabbies.spotlife.se

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Kul att du hitta hit! Ja det var verkligen en kanon semester. Ibland får man några få ljus glimtar trots man har ibs och då får man försöka ta vara på stunden. Verkligen kul att du kommenterade :D Fortsätt gärna och följ bloggen

    SvaraRadera