onsdag 18 maj 2011

Hurra hurra för min syster idag!

 Idag fyller min yngsta syster 25 år och självklart hade jag tänkt och åka gratta henne idag. Hade ställt klockan igen som vanligt så att jag ska kunna komma ut i tid och handla present och självklart att ens komma iväg. Är fortfarande inne i skovet så magen lever sitt egna liv. Blir stressad av att magen inte håller min tidtabell, vet inte vad jag ska ha på mig heller. Det är också ett intressant ämne, kläder alltså. Med en svullen mage vill man inte klä på sig vad som helst. Mitt favorit plagg har blivit leggings, då slipper man tighta jeans och andra obekväma byxor. Tröjor och linnen ska inte heller sitta åt vid midjan, tycker inte ser något vidare bra ut på mig. Ser redan gravid ut med min putmage så man ska nog inte provocera andra ännu mer ;p
Så vad fasiken ska jag hitta i min garderob då? Jag som brukade älska och handla kläder, det nöjet har också gått åt skogen. 
   Det gick bra på jobbet igår, har börjat hitta lite bättre nu men det är långt ifrån bra. Emellanåt vet jag inte ens vart jag är. Chefen skratta och sa att hon skulle köpa en gps åt mig. Fick ett förslags schema igår med som jag har tittat lite på. Alla dagar är kvällar!!! Ska göra några små förändringar så jag också kan ha lite ledigt samtidigt som sambon.
Nej nu måste jag gå dyka ner i garderoben och alla byrå lådor och hoppas på hitta något och ha på sig idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar