måndag 9 maj 2011

Imorgon gäller det

Ja imorgon ska jag alltså börja min provanställning på nya jobbet och nervositeten blir allt mer påtaglig. Ändå på något sätt känns det rätt bra och börja där eller jag vet inte riktigt, då känslorna pendlar hit och dit. Var ju till syran i lördags och efter det körde ja hem pappa och min yngsta syster, sen körde jag hem med pappas bil. Min pappa är alltså världens bästa! Jag får låna hans bil nu då jag ska jobba och han ställer alltid upp vad det än är. 
Känns också bättre och börja jobba igen då jag får mycket bättre lön än vad landstinget betala. Man blir mer motiverad så att säga. Måste bara kolla upp med försäkringskassan hur det är med arbete och aktivitetsstöd. 
Men det som oroar mig mycket är och lära sig hitta i en helt annan ort! Har uruselt lokalsinne, så får hoppas det går bra till slut. Ska ju alltså gå dubbelt denna vecka och så får vi se sen.
Måste även till apoteket imorgon och skaffa mer medicin då den börjar ta slut och den lär jag verkligen behöva. Vore bra om minnet fungera bra med så att jag skulle ta tryptizolen till natten och inte vakna upp orolig då jag har glömt den många dagar nu.
   Igår var vi och hälsa på Leif och så åt vi middag uppe vid gränby. Vädret har börjat bli allt bättre här hemma med och snart drar eurovision songcontest igång också. Fast jag kommer missa deltävlingarna då jag ska jobba kväll. Om tre veckor blir jag ett år äldre med, suck! Tur att pappa påminde mig om att jag är 30 minus nu! Ja jag blir alltså 29 i slutet på maj och det känns väl så där. En del åldersnoja har jag nog ändå men det är mest för att det känns som att man har inte hunnit med någonting. Så det vore bra om nya jobbet visade sig vara kanon! Hoppas ska man alltid göra så det är bara och hålla tummarna. Blir mycket nytt imorgon då jag ska först på data kurs och sen ska man börja jobba. Hoppas den jag ska åka med är jätte trevlig, det underlättar ju en hel del.
Jag tror det räcker så i det här inlägget då jag blir för nervös av och tänka på allt. Ja ni med ibs vet ju hur det blir då.
Ha en fortsatt trevlig dag och tack för att du tog dig tid att läsa

1 kommentar:

  1. Lycka till med nya jobbet!

    http://gabbies.spotlife.se

    SvaraRadera