onsdag 11 maj 2011

Nu ska det fungera med att alla ska kunna kommentera

Det har tydligen inte fungerat med att alla ni läsare ska kunna kommentera. Fick reda på det alldeles nyss, så nu ska det fungera korrekt igen.
 It has apparently not worked with all of you readers to post comments. Found out it just now, so now it should work properly again.

2 kommentarer:

 1. Hej mumimtrollet!
  Har läst i din Blogg både hur du mår och det du skrev om Mediciner mot IBS, o tänker, där började jag åxå min resa, för många år sen[jag är 62]
  Tydligen har det inte hänt ett "skit"*skratt* på den fronten! Jo det har kommit en ny nu, har inte provat den, vill inte ändra något nu, då jag mår så bra som jag inte gjort på många år! Vet ju inte om jag har något att tillföra, du verkar ha tagit reda på det mesta och som du skrev, vi med IBS, kan ha olika problem! Jag började iaf äta Probiotica, Lactiplus....ibland många kapslar, mådde jag bättre, färre.....efter ett tag började jag må bättre, åt små Potioner, ofta, av det jag vet att jag mår bra av! Tex Fibrer går bort för mig, naturligtvis blev man påverkad av all Reklam, ät fibrer, sååå nyttigt! Näee man fick nog titta vad som var bra för just mig! Små Potioner verkar funka, men ofta, så man inte blir hungrig och vräker i sig! När jag ätit Lactiplus ca 1 år, kom ProbiMage, jaa tänkte jag, coolt om jag bara behöver ta 1 kapsel, och se det fungerar oftast, brukar ta lite Lactiplus om jag känner att "det" är på G! Mest av allt, tror jag att vi som har IBS, skall leva ett lugnt och ostressigt liv, försöka öva på att inte låta stressen "komma innanför" dörren ens! Motionera så att stress går ur kroppen, göra något som är roligt på Fritiden! Jag rider tex, vi har egna Hästar och det är mitt stora intresse, hästarna gör mig lugn och glad! Stressigt jobb och kanske åxå ett hemliv som stressar, det funkar inte för oss IBS:are, då blir det bara ont för hela slanten! men jag vet hur det är att vara ung......man kör på, för man vet inget annat, men det är av vikt att man stannar upp, fokuserar på livet man lever, är det något som stressar mig? Vad kan jag göra åt det? Vad krävs för att jag skall må bra? Äter jag fel? Tar jag åt mig för mycket av vad andra gör eller säger? Sover jag tillräckligt? Livet är inte lätt, jag vet.....själv har jag börjat utesluta Människor som får mig att må dåligt, tar all min Energi[får oftast ont i magen då] Nej bort med dom, o tala gärna om, "jag mår dåligt av dig, får ont i magen" Hoppas att du hittar din egen väg i IBS-djungeln!
  Kram Sylwia numera en glad IBS:are

  SvaraRadera
 2. Hej Sylwia! Blev så glad för ditt inlägg, försökte svara samma dag men jag kom inte ens in på min blogg till slut så jag provar igen nu. Ja stress är en stor bov när man har ibs men det jag gillar mest är att du skrev om att det finns människor som gör att man får ont i magen. Jag hoppas jag kommer dit en dag och vågar verkligen säga dom orden. Har fått granska stort i gemenskaps kretsen och oftast väljer jag det som ger mig glädje och lugn och ro. Bara att äta ute måste man känna sig trygg med personen. Skönt och höra att du har hittat något som fungerar för dig. Tipsa gärna om det är något speciellt du vill jag ska ta upp, så kan jag skriva om det. Har inte lika stor koll vad det gäller de andra typer av ibs men jag försöker.
  Fortsätt och följ bloggen och jag hoppas du får en underbar dag!
  Kramar

  SvaraRadera