fredag 10 juni 2011

Allmän dag, planerar lite nytt för bloggen

Fredag igen och värmen håller i sig. Jag sitter och planerar lite ny info som man kan skriva om här på bloggen. Tänkte göra en del intervjuer med personer som har ibs och andra som inte har den diagnosen men som utvecklat magproblematik till den gräns då man tvingas medicineras. Frågan är bara vad som är bra intervju frågor? Vad skulle du vilja fråga? Skriv gärna som kommentar eller skicka e post till levamedibs@live.se. Jag kommer inte skriva ut några namn, alltså vem som frågar vad. Men jag tänkte det kan bli intressant och läsa från andra vinklar. Ska klura lite på det och jag vore tacksam om ni läsare hade något och tillföra.
   Idag måste jag till försäkringskassan och lämna in aktivitetsstöd pappret och lämna några kvitton till AF. Får se om jag svänger förbi mina älskade grabbar med, om det är några där vill säga.
Sambon ville att vi skulle åka till Gävle i eftermiddag för och kolla på bilar, så det blir väl skoj. På lördag ska han iväg med jobbet på drag racing tror jag det heter på Tierps arena. Så jag får se lite vad plånboken innehåller om jag kan göra nåt själv. Inte så kul och sitta inne bara ifall vädret håller i sig.
   Bloggen har blivit allt större med nästan 3000 besökare sen starten och med jämna 70-80 besökare varje dag! 
Lite jobbigt med medicin biverkningar och jag tror värmen förvärrar det lite. Men som tur är brukar det släppa efter ett tag, bläääh!
Nu har jag faktiskt inte tid och skriva, måste gå duscha om jag ska komma ut i tid

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar