måndag 20 juni 2011

Idag börjar schemat

Idag börjar mitt schema på nya jobbet där jag har gått introduktion. Är lagom nervös och tänker en hel del. Ibland är jag lugn och tänker det går bra men så får man stunder av osäkerhet. Fick precis en ny förfrågan (alltså det är ett datasystem som skickar ut meddelanden till mobilen och sin personliga sida på nätet, om man kan jobba) Dom vill ha ut mig på torsdag också, så jag tacka ja. Ska åka dit mycket tidigare idag så jag hinner varva ner och gå igenom lite saker. Hoppas det går bra idag, så att det känns bra och fortsätta. En del nervositet kommer ifrån att jag ska kunna hitta hem till alla, sen vad man skulle göra där och framför allt ge insulin. I praktiken vet jag väl hur man gör, men ändå. Men men jag får väl se hur det blir och om inte annat fick jag ringa dom andra om jag behöver hjälp.
   I fredags hade vi oturen med att tv,n gick sönder med. Inte direkt så att man badar i pengar så det känns rätt surt då vi måste köpa en bil med men har inte hittat någon än.
Svårt och koncentrera sig när man ska börja med något helt nytt, alltså jobbet. Är ju inte så enkelt när nervositeten sätter sig på magen.
   Har fått ihop en del intervjuer om magproblematik och ibs och det är jag jätte glad över. Så ni som inte har läst intervjuerna, gör det. Ni kommer lära er något väldigt nyttigt om hur vi faktiskt ser på sjukdomen och inte bara det klassiska "ballongmage".
Uppdaterar sen hur det går med jobbet, men det får bli när jag får tid. Har som det ser ut 2 dagar ledigt denna vecka och det kan ändra sig snabbt.

Ha det så gott och skicka några lyckosparkar ;D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar