onsdag 8 juni 2011

Massage idag!

Ja tänk, idag ska jag på massage för första gången någonsin! Ska bli så skönt, bara jag hittar dit hihi. Har tid på arbetsförmedlingen innan då jag ska prata med min handläggare, hoppas det mötet också går bra. Måste även till apoteket innan och hämta ut mer tryptizol och lestid, det är så gott som slut. 
Feber känslan igår gav med sig som tur var och kanske var det värmen som påverka en så pass. Var i alla fall och lämna in bilen för skrotning och en sväng till Uppsala för och kolla på en bil. Det var inget och ha, var massa bucklor på hela bilen. Denna gång (alltså vi har bytt bil rätt ofta) ska vi kolla runt riktigt ordentligt. Vill nog helst ha en nyare passat men ekonomin sätter käppar i hjulet. Har man tur så kanske man hittar en skaplig 01-02 a.
Och jag tror som sagt att min teori angående köttet stämde, för nu mår jag bättre i magen igen (peppar peppar).
Hade fått en ny kommentar angående iberogast från en tjej som skulle höra av sig med en utvärdering. Toppen att ni läsare ställer upp och kommenterar och hjälper till. Jag lägger till sådant som är relevant i mina texter men ni kan även läsa kommentarerna under mina rubriker. Vill du så kan du som läsare skicka e post till levamedibs@live.se om du har något och dela med dig av, bara skriva ändå, tipsa, fråga osv. Har fått en del mail, så fortsätt skriv, jag svarar så gott jag kan och inom den tiden jag har.
Nu måste jag gå göra mig i ordning så jag kommer iväg till arbetsförmedlingen. Har förresten fått mitt schema klart på nya jobbet med :D

Kramar 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar