måndag 13 juni 2011

Upp före tuppen, hur ska det här gå?

Jag måste in på lyfttekniken idag och börjar redan 8.00! Har minst en halvtimmes resväg så jag har inte sovit mycket. Tittar stressad på klockan och funderar hur sjutton det ska gå med magen. Tur att jag vet nu vart jag ska i alla fall, men ändå jobbigt. 
Har inte skrivit så mycket på sistone men jag har haft så mycket och tänka på. Fick kramp lördag kväll när jag skulle köra hem från syrran. Vilken mardröms resa alltså mitt i natten, men det gick men sen var jag helt slut och stupade i sängen. Så igår försökte jag bara och vara men fick huvudvärk istället.
Vill bara ha den här dagen överstökad, känns inge vidare. Just av denna anledning kan jag inte ha ett förmiddags arbete som varar i längden.
Usch ja...

2 kommentarer:

 1. Hur funkar det för dig, har du några längre stunder som du får må bra i magen?
  Själv vet jag inte när min mage var okej sist.
  Är oftast halvkass hela tiden för att sen hamna i ordentliga skov då jag inte kan äta annat än lättsaltade riskakor..
  Gillar din blogg förresten, hittade hit av en slump igår!

  SvaraRadera
 2. Hej Maria!
  Vad kul att du med har hittat hit :D
  Ja har jag tur så kan jag vara bra 5-6 dagar på raken, fast jag medicinerar varje dag. Har haft mer återkommande skov på sista tiden, vilket givetvis blir/är otroligt påfrestande.
  Har du ibs-d som mig? Har du prövat ibs kost? Det finns ett inlägg som jag skrev om tidigare, du bör hitta den genom att skriva ibs kost i sök funktionen. Jag testade det själv när jag fick diagnosen och blev mycket bättre. Kanske du skulle prova den ett tag och se om du kan äta lite mer än riskakor utan att bli dålig. Har du några mediciner? Du bestämmer själv givetvis om du vill svara på mina frågor. Om du vill kan du skriva mer privat på levamedibs@live.se många läsare använder mailen och jag försöker gå igenom och svara så ofta jag kan.
  Fråga gärna mer om det är något annat du funderar över.
  kramar

  SvaraRadera