söndag 24 juli 2011

Ännu en ibs dag

Söndag 24 juli och dags och ta tag i ännu en ibs dag. Klockan var ställd som vanligt med sina 4 alarm klockor timmar innan jag ska åka jobba.
Låter kanske löjligt då jag börjar halv fem! Men det är denna ständiga oro som måste tyglas så jag hinner ha min egen tid. Ingen frukost eller lunch som vanligt, en mini skvätt kaffe med mediciner därtill låter väl perfekt? (ironi)
Surfar runt på nätet och radion är igång som vanligt. Försöker finna ro men tankarna far åt alla håll. Är inte orolig just nu men det kommer väl.
Börjar bli lite sliten nu när jag går in i den fjärde arbetsdagen på raken. För mig med ibs är det jätte jobbigt då jag kan inte fungera som alla andra. Min kropp orkar inte med ett heltids jobb och trots att jag bara jobbar deltid nu, känns det ända in i tarmarna när man måste göra flera skift efter varandra.
Känner mig svag och nästan smått darrig i kroppen. Längtar till kl.21.30 ikväll då jag får äntligen bli ledig en stund. 
Önskar jag inte hade ibs, kanske man hade känt sig mer lyckad då? Kunnat ha haft en fastanställning, ordnad ekonomi, haft råd och köpt ett hus eller bara ha kunnat vakna och känna hur det är att leva.
Min styrka lyftes upp en liten nivå igår kväll/inatt när jag fick ett riktigt ärligt och kärleksfullt sms av min vän Frida. Saknar ord hur det är att känna sann vänskap, det rörde mig till tårar.
Älskar dig gumman! Glöm aldrig det <3

Har lagt till en ny gadjet på bloggen, om omröstning om vad ni läsare tycker om bloggen, så rösta gärna. Kommer visa statistiken sen.

Älskade läsare försök nu och ha en skön söndag! Njut medan du kan, om du kan. Så höres vi vi vidare
Kramar

3 kommentarer:

 1. Kämpa på, mumin!

  SvaraRadera
 2. Bra blogg du har

  SvaraRadera
 3. Tack mina älskade läsare!
  Det är ni som gör det värt att skriva

  kramar

  SvaraRadera