fredag 22 juli 2011

En fredag i regnets tecken

Då var det fredag igen och regnet håller i sig. Gör väl inget då jag ska ändå jobba kväll igen. Gick rätt så bra igår kväll trots nya personer på min rutt och extra uppgifter. Fick ändå stressa en del och hann inte ens äta upp min macka. Hoppas på få köra samma rutt hela helgen då jag trivs så bra med den. Nya bilen som jag brukar köra på jobbet är på verkstaden det var tydligen något elektroniskt fel, så fick ta en vanlig golf istället som var lite väl lätt på gasen haha.
Magen är väl så där idag, så man får väl hoppas det känns bättre om ett tag. En kollega hade fått papaverin utskrivet då hon också har magproblem och dom misstänker ibs. 
Så nu har jag tre pass till innan jag får lite ledigt. Börjar längta bort till Finland så det känns lite jobbigt att det är så långt kvar.
Har inte fått tag på min handläggare på AF än heller, då man har rätt till ledigt några dagar när man går under jobb och utvecklingsgarantin. Hon har väl semester så får vänta ett tag till. Kollar båtarna rätt ofta för och se så att det finns platser kvar.
Imorn åker äldsta syrran med sambo och son utomlands, önskar er en trevlig resa!
Och så ska jag ta gå göra mig i ordning, ha det så gott och önska mig detsamma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar