torsdag 7 juli 2011

Hjärtklappning AB

Har riktig hjärtklappning idag, är något påverkad av värmen. Jag brukar inte reagera på värme men det verkar ha blivit ändring med det med. Det är 33 grader i skuggan idag och jag sitter inne med raggsockor! Kallsvettas och svettas vartannat. Är väl inne i ytterligare ett skov som började redan i tisdags. Det värsta är att jag måste orka jobba de fyra dagar jag har kvar innan min semester vecka. Ska bli så skönt och vila lite. 
Igår va min finska vän på besök, alltid lika uppskattat och ha farbror P på besök. Åt middag ute då jag har inte ens orkat laga mat i veckan.
Gillar sommaren och värmen men det är hemskt när det känns som att hela kroppen kokar och sen hamnar den i ett is bad. Från dynamit till hubba bubba tuggummi eller vad sjutton det nu är som finns i magen. Konstig känsla egentligen och man borde vara van. Skovet kanske bara känns värre när det så varmt. 
Sambon har en natt kvar nu sen har han semester i 4 veckor men skulle kanske jobba extra på lördag med och hjälpa till och riva ugnen. Han jobbar alltså som smed i ett stålverk och dom river och bygger upp ugnen varje sommar för och få den och hålla i grym värme. Ca 1200 C är väl rätt vanligt att den står på så dom har varma dagar på jobbet. Jag får i alla fall åka runt i en bil med ac, även om man inte direkt hinner få igång den.
Så det är bara och bita ihop igen och hoppas på att det blir bättre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar