lördag 23 juli 2011

Mina varmaste tankar går till Norge

Var på jobbet igår och fick se en liten glimt av tv:n hos en brukare. Det har smällt en bomb i Oslo sa dom och så hann man se ett totalförstört hus. När jag väl kom hem var nyheterna prio ett, jag ville se vad som hade hänt.
Idag har siffran över omkomna stigit radikalt jämfört med rapporterna igår kväll. Flera har dessutom skjutits till döds på ett läger.
Vad är det som gör att folk kan bete sig så här? Det känns sorgligt och tragiskt och man undrar när kommer det hända i Sverige?
Mina djupaste tankar till alla er i Norge och andra drabbade runt omkring!

Mår inte så bra idag, har haft rätt så ont och det känns ostabilt med magen. Lite tufft och ha två pass kvar innan lite ledigt igen. Kvällarna går rätt snabbt ändå men stressen gör det svårare när man inte riktigt hinner äta. Det får mig och fundera om jag vill fortsätta med sådant jobb även om kollegorna är vänliga. Idag måste jag köra rutten jag inte hittar på då ordinarie personal kommer tillbaka och vill ha sina rutter. Får väl gå det med men då får dom räkna med att jag kanske inte hinner så väl ikväll.
Så vad skulle vara ett mer passande arbete? Eller ska jag vara glad över att få ställa upp en sommar med och täcka eftermiddagar? Skönt ändå och ha jobb just nu i alla fall sen får vi se.
Det har gått bra hittills men nu när dom lägger in extra på rutterna är man nästan tvungen och köra som en rally kalle för och hinna. Så tyvärr blir där den extrema stressen till min nackdel.
Tur ändå man har rätt så god tid på sig innan man börjar på kvällarna.

Har haft en skrikande katt här hela förmiddagen som inte ville äta bara torrfoder utan han gapa tills husse åkte till affären. Sitter och smaskar för fullt, hahaha
Fick blommor igår av sambon, firade 11 år i torsdags. 
Nej nu är det dags för mig och orka duscha och komma iväg dessa 4 mil dit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar