onsdag 27 juli 2011

Trött

Trött som en död hamster! Har haft lite ledigt nu igen men så trött jag är. Blir jobbigt när man planerar vad man ska göra på dagarna och så ska man ställa den förbannade väckarklockan. Kommit in i en period då jag önskar jag vore frisk, pigg och lycklig. Orkar inte riktigt leva med mig själv och mina rutiner men jag är tvungen, annars kommer jag ingen vart. Börjar jobba igen på Torsdag och efter fredag kväll blir jag ledig igen i 2 dagar. 
Var till Åland igår med sambon och käka mat på ms Rosella. Lagom tur och inte göra något speciellt. Så klart höll jag på somna när vi klev i land och funderar hur mitt b12 värde ligger egentligen? Ingen som bryr sig i och kolla upp det om jag inte ringer själv, som vanligt.
I måndags var vi hos syrran och hade skoj. Och idag vet jag inte alls vad man ska hitta på.
Hahahaha.... har en katt som gosar med mina tår, tappade koncentrationen ett tag.

I alla fall så ska man inte alltid förstå allt och det verkar vara på sin plats. Hur folk lever och är det är upp till dom men det är konstigt när man ser en helt annan sida som egentligen va en baksida.
Och döm inte någon i förväg varför någon gör si och så, ibland kan det finnas en orsak bakom det hela. Det är bättre och bry sig om folk än att ta något föregivet.
Ska nog ta ringa min vän nu och sen får jag se vad resten av dagen har och bjuda på.

Tack till alla läsare som hänger kvar än och ni nya som hittar hit. Jag försöker skriva så ofta jag kan och orkar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar