lördag 6 augusti 2011

Tar en längre paus från skrivandet

Har inte haft motivation på länge nu att skriva och blir bara stressad av att behöva uppdatera bloggen. Ber om ursäkt men jag orkar inte skriva just nu. Måste orka med de sista inbokade passen på schemat i Augusti, riktigt stressigt jobb alltså. Magen är inte direkt min bästa vän, så det tar energi från mig också. Försöker ordna så jag kommer iväg till Finland i slutet på månaden, om jag nu får tag på en handläggare på AF. Försöker samtidigt hitta något annat lämpligt arbete till hösten, något som inte är så stressigt. Har trivts bra annars med hemtjänsten, man får åka runt och rutinerna är väl nästan det samma som i övrigt inom vården. Men det är stressen över att hinna till alla som gör att jag inte vill fortsätta där. Jag som bara äter middag får inte tid att äta vissa kvällar och stress äta mat eller en halv macka som det oftast blir, lämpar sig inte för min ibs mage.
Hoppas ni läsare har förståelse över stressen och när jag orkar och känner för det, ska jag börja skriva mer igen. Maila går bra, lika kommentera, jag försöker kika in emellanåt i alla fall. 

1 kommentar:

 1. Hej!
  Vad tråkigt att du inte ska skriva mer (på ett tag). Men jag förstår att det är jobbigt att skriva när man inte mår bra. Energin räcker inte till. Jag känner igen det där.

  Men jag hoppas du kommer tillbaka. Det har varit så skönt att läsa om hur du har det och då känner man sig inte ensam om sin sjukdom.

  För IBS är inte kul att ha.
  Just nu mår jag rätt ok i min mage men det är ju som du vet alltid tillfälligt.

  Marita.

  SvaraRadera