fredag 2 september 2011

Hej igen mina älskade läsare

Vilken fantastisk överraskning och få logga in sig på bloggen för att finna massor med kommentarer. Ni är underbara! Har lite svårt och hinna svara på alla men ska göra ett ärligt försök snart. Jag har som sagt försökt och repa mig efter min operation och så var jag i Finland en vecka i skogen :D. Mår efter omständigheterna rätt ok, fast jag får riktiga stickningar då och då. Känns väl som att bli skjuten med en spik pistol :o( Försöker ändå och låta bli att ta för mycket smärtstillande.
Dom har inte uteslutit min ibs då jag fick diagnosen endometrios, som någon frågade. Jag har ändå haft magen under rätt bra kontroll sedan en vecka. Var tvungen och äta massa probiotika efter sjukhus vistelsen då alla mediciner slog ut tarmen helt. Nu mår jag bättre så men sen har jag satt mig själv på ostbågs diet hahaha har märkt att man blir hårdare i magen av dom, så varför inte.
Var till sjukhuset igår för kontroll och det såg bra ut så här långt, så jag ska fortsätta med hormon behandlingen i ca 2 månader till innan jag blir kallad till specialisterna. Får nog börja notera massa saker man vill veta. För egentligen har jag ingen koll på min nya diagnos mer än att jag vet att det börjar växa härdar som gör ont.
Ska försöka bara ta det lugnt ett tag nu och försöka hitta nytt jobb sen till hösten. Men jag ska ta mig tid och läsa på om endometrios.
Imorgon ska jag till min pappa en sväng då vi har tydligen fått besök från Finland, min faster och hennes karl. De är mina faddrar eller vad de nu kallas. Äldsta syrran och hennes son skulle också till pappa så det blir o ta med lite karameller eller "tuliaisia" som man säger på finska när man har köpt med sig något.
Idag ska jag försöka orka åka till Uppsala, behöver skor till hösten. Dom jag har nu har verkligen gjort sitt ha ha ha.
Åter igen tusen tack till er alla läsare och tids nog ska nog bloggen bli riktigt aktiv igen.
Tänk att ni har lyft läsare siffran till över 9000 sen jag har varit inaktiv! 


Puss på er

2 kommentarer: