söndag 11 september 2011

Över 10 000 läsare :D

Wow alltså, vilka fantastiska läsare jag måste ha, bloggen har nu över 10 000 läsare sen start och det är otroligt stort för mig. Så jag vill än en gång passa på alla gamla som nya läsare, som har tagit sig tid att hitta hit.
Det har varit väldigt givande och få dela med mig och få så pass många positiva kommentarer och mail. Även negativ kritik tas emot och besvaras MEN jag måste åter igen påpeka. Det jag skriver om är utifrån mig själv och det läsarna delar med sig av. IBS är otroligt individuellt lika så behandlingsmetoder. Det som hjälper mig kanske inte hjälper dig, vise versa. Och som jag har skrivit så många gånger, jag är ingen läkare utan hör med din läkare om du är osäker eller ska ha råd. Jag tipsar, uttrycker mig, både positivt och negativt om ibs och dess behandlingar runt omkring. 
Många med mig förstår besvikelsen efter besvikelse när det utlovas mediciner som ett botemedel när det i själva verket inte finns något botemedel i dagens läge. Men för det testa dig fram, fråga din läkare, läs på osv det är din sjukdom, dina tankar! Lika så min blogg handlar om min ibs och mina tips, negativa så som positiva dagar kring ibs. Det jag syftar mycket på är iberogast. Om du blir hjälpt av det är det jätte bra, har aldrig sagt att det inte är bra om det fungerar på dig. Men jag kan bli riktigt upprörd över hur medicinen lanseras och vad som utlovas när så många har blivit sämre. Det finns ändå dom som upplever en förbättring eller till och med blir symtomfria och det är väl enormt bra. Tänk då på att alla mediciner har olika verkan beroende på individ. Och då det skrivs mer positivt om vissa läkemedel är det för den har fått mer positiv kritik. 
Jag uppmanar er ständigt att höra av er, tipsa, ris och ros. Tillsammans kommer man långt och då ser jag inget fel i och informera när det kommer från de som upplever IBS på sitt vis.
Läsare ni betyder mycket för mig och bloggen...Även om jag inte alltid orkar skriva eller är den bästa på att uttrycka mig men det jag skriver står för mig och de som delar med sig står för dom.
Ha en underbar dag så gott det går, nu siktar vi på 15 000 besökare :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar