torsdag 8 september 2011

Torsdag med värk

Kände redan på mig när jag vakna att något inte riktigt kändes rätt, men som tur är det inte tarmarna som spökar eller ska man kalla det för tur? Det är värk efter endometrios operationen som jäklas. Skönt ändå att man är bara hemma och kan ta det lugnt. 
   Igår var jag och min älskade vän Frida i valbo för lite shopping eller mest för och umgås. Hittade ändå en jätte fin stickad tröja (grön så klart), nya leggings för dom nöter man som snö eehmm ja eller nåt åt det hållet och så blev det middag på en mysig liten restaurang. Bilfärden hem bjöd på ljuva stämmor då vi for längst E4;an. Var nog den bästa dagen på länge. Inte bara för och umgås, utan för att hon är en sådan vän som förstår, ger en beröm och uppmuntran och ställer aldrig orimliga krav. Väldigt förstående vad det gäller min mage så jag får bestämma tid och så.
   Imorgon ska jag äntligen få min lön med som hade blivit missad och två veckor sen. Skadar ju inte med tanke på alla mina räkningar från akademiska. Fick en till igår så nu har jag nog betalat 7 räkningar hittills, så gissa om plånboken gapar tomt inte för att det brukar vara mängder där men ändå.
Tror vi ska på bio imorgon jag och sambon, men har inte bestämt oss än. Måste till försäkringskassan imorgon också och nu har dom gjort om sina blanketter så man förstår inte hur den ska ifyllas som vanligt. Tur dom brukar hjälpa en här på vårt lilla kontor. Nu blir det lite vila med värken så återkommer jag.

kram

1 kommentar:

  1. Oj hoppas värken avtar snart. :)
    Ha en trevlig biostund.
    Mari

    SvaraRadera