söndag 16 oktober 2011

Hur fattar man beslutet.....jag bara gråter

Min älskade katt är alltså inlagd vid Ultuna smådjursklinik i Uppsala sen fredag kväll. Ringde veterinären igår eftermiddag för och höra hur läget var och det lät inte alls bra. Han hade blivit lite piggare till igår men njurvärdet var alldeles för högt och han har troligen njursvikt. Dom skulle försöka få ner värdena tills måndag men tyvärr kommer vi nog få ta beslutet att låta honom slippa lida. Jag vill bara att han ska må bra, vi gråter hela tiden och bara ber om ett mirakel. Kan inte göra något för och hjälpa honom och han sitter där 6 mil ifrån mig i en bur och gömmer sig i ett hörn.
Jag har så ont i magen och ögonen kan jag knappt se med längre efter alla tårar, själen värker och jag vet inte hur jag ska klara mig. Skrutten har funnits med mig ända sen jag blev sjuk första gången för 6 år sen och han är min klippa mitt allt! Så hur ska jag kunna släppa taget?
Grät mig till söms igår kväll och ögonen ser bara ut som påsar. Är livrädd för att de ska ringa och säga han är sämre även om jag vet hans läge är kritiskt.
När jag var ung och fortfarande bodde hemma hade vi en underbar katt som hette Lasse och han gick också bort av kronisk njursvikt.
Vi vill inte ha några samtal eller besök mitt i vår stora sorg, det räcker att ni finns med i tankarna. 
Älskade skruttekatten! Det gör så ont i hela mig och jag önskar du skulle få finnas till längre och bli en gammal katt

2 kommentarer:

  1. Stackars er och stackars missen. Jag vet precis hur du känner. Vi tog samma beslut för vår katt för många år sedan nu när han låg på Ultuna och mådde så dåligt.
    Det är jobbigt bortom ord att behöva ta såna beslut och sen sorgen.

    kram kram och hoppas du mår bättre snart.

    SvaraRadera