lördag 15 oktober 2011

Min älskade katt är inlagd på ultuna djursjukhus

Min älskade stackars katt har inte ätit som den ska senaste tiden. Märkte att det knastrar i hans mun när han försöker äta. Märkte först på torrfodret då bara blötmaten gick i och sedan inte ville äta blötmat heller mer än och slicka i sig vätskan.
Jag har så ont i magen, ångest och ren panik! Livrädd för att han inte ska klara sig. Undrar hela tiden hur han har det och om han är jätte rädd hela tiden.
Så snälla familj och vänner, be för Skrutten att han klarar sig men jag klarar inte av att få samtal från er just nu. Sänd era tankar till min kära misse!
Veterinären ska ringa efter ronden idag om inte det blir något akut då ringer dom på en gång. Har sagt ja till alla behandlingar, då jag vill ha honom kvar om han har livskvalitet.
Mår så dåligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Gårdagen påbörjades med begravning som var tuff nog och sedan åka in med katten och behöva lämna kvar honom.
Han fick ta med sin egna filt, kanske det kan ge lite trygghet vem vet. Vill bara gråta hela tiden.
Önskar bara de kunde ringa sen med positivt besked och jag kan få hämta hem honom.
Så snälla tänk på stackars Skrutten! Och åter igen jag orkar inte prata med någon just nu, utan jag hör av mig så småningom.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar