torsdag 27 oktober 2011

Torsdag

Snart är denna vecka slut med och jag har egentligen inte gjort något alls. Ska passa på och skriva grattis till Anders som fyller år idag, vi får väl se om det blir fika idag. 
Blev riktigt glad i min oturs förföljda vardag när Fredrik från TB ringde idag :D Kul och höra från gamla kollegor som betyder så mycket för en.
Skrutten vill fortfarande inte äta blötfodret för njurarna, kan väl inte klandra honom då den stinker till och med illa och då är vi inne på tredje sorten. Torrfodret går och smaka på i alla fall, så det är alltid något. Har beställt kosttillskott för njurarna på nätet, någon pasta som många verkar använda. Annars är han rätt pigg och vill leka en hel del, kastar sitt snöre och kommer och gnäller med den i munnen. Ska snart ta mata honom igen så han får i sig tillräckligt med energi. Han hade ändå ätit upp all fisk under natten.
Kollat efter tider för bilbesiktning men lär höra med pappa om en grej först, ska nog ringa honom strax. 
Känns verkligen trist nuförtiden och inget går riktigt åt rätt håll men jag är rätt så van med min otur, jag undrar bara var den kommer ifrån?
Magen har väl varit min bästis i ett par dagar tills vi köpte nytt kaffe och det var ingen favorit. Var väl ingen större fara men ska nog hålla mig borta från mörk rostat. Borde egentligen låta bli kaffe överhuvudtaget men så är det med mycket.
Arken zoo ringde om vattenfontänen idag och den va tydligen lagad nu men eftersom Skrutten hellre dricker ur badkaret så ska jag nog säga till om och få pengarna tillbaka. 
Nej nu ska jag ta kolla om pappa är hemma, ha det gott 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar