måndag 3 oktober 2011

Vardag med den ork man har

Då var det visst måndag igen sägs det, trodde nästan det var fredag idag men min helg gick åt genom att krama soffan. Känner mig rätt skum i kroppen, kanske inte så konstigt. Morfinet gör väl sitt med så man är inte riktigt sig själv, hur det nu är att vara. 
Har i alla fall minskat ner på morfinet och försöker låta bli extra tabletterna vid behov och håller mig till de långtidsverkande. Litar inte alls på proveran och hörde av andra med endometrios att den verkar ge många oönskade blödningar, suck!
Skulle vilja göra något idag, då sambon har äntligen fått ledig vecka och det känns som att man skulle vilja komma ut en sväng.
Har jobbat frivilligt som chatt administratör åt en spel sida men igår sade jag upp den. Inte värt när man mår som man gör och sitta bevaka ett enda spel där de flesta bråkar. Tänk att jag trodde aldrig äldre damer över 60 år skulle vara värst, men jösses vad dom kan. Så jag skiter i det nu och ägnar tiden där till och spela det jag vill och inte hålla koll på mobbande tanter och andra idioter.
Har inte hört något mer från en intervju som jag var så välkommen till, dom ställde in den pga lokal strul för 3 veckor sen och man har inte hört ett ord, trots att jag har mailat dom 2 ggr redan. Mer påstridig vill man inte vara utan jag fokuserar på andra jobb nu, får se det som att det blir deras förlust.
Om man skulle orka gå ta sig en dusch kanske och åtminstone åka handla torrfoder och mat åt katten som gnäller över saknad burkmat idag.
Sköt om er...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar