onsdag 9 november 2011

Ännu ett veterinär besök

Ska strax åka till Uppsala igen med katten, för och kolla upp hans tassar. Det som från början var blåmärken har fått mer svart karaktär. Detta oroar så klart mig och magen blir ens fiende av all oro trots att man vet åt vilket håll prognosen går. Katten däremot skakar på svansen när det blir prat om och åka bil så jag gissar på att han känner något är på tok.
Annars är mina dagar mest fyllda med oro då man kan aldrig riktigt slappna av. Får ha minnes lista för och komma ihåg allt som behöver göras. Att stress gör en glömsk stämmer riktigt bra.
Är så uppe i varv att jag inte ens kommer på vad jag skulle skriva om och magen lever sitt egna liv. Bra att sambon var och tanka åt mig igår, en sak mindre och göra i alla fall.
Måste nog gå nu, ska värma upp bilen först med innan vi kan åka och se om jag hittar på katten till slut innan avfärd.

2 kommentarer:

 1. Jag är med full av oro. Arbetslös och snart inga dagar kvar på A-kassan. Tur att jag har min kille annars skulle jag hamna hos socialen. Allt sånt här får jag ångest och blir orolig. Då min mage reagerar ännu mer.

  SvaraRadera
 2. Hej Monica!
  Har du testat tryptizol? receptbelagd men används ofta vid ibs. Den hjälper till en stor del mot oron och magen med faktiskt. hör med din läkare och som jag säger till andra om läkarna är osäkra är att be dom kontakta ersta sjukhus i stockholm som är specialister på ibs.
  Känner väl igen mig, hade tur och gå med i ett program på arbetsförmedlingen precis innan akassan tog slut, så får pengar från försäkringskassan.
  Du vet väl att om du har läkarintyg på ibs så kan man lägga in sk sjukkod hos arbetsförmedlingen, vilket gör dom måste hjälpa till och hitta ett lämpligt arbete och inte tvinga dig på vad som helst.
  Har själv sjukkod och har gått riktigt bra med AF. precis fått fast jobb, efter 2 år som arbetslös! ska in och skriva på papper idag och börjar i mars.
  När man har sjukkod har man rätt till även lönebidrag. Alltså arbetsförmedlingen betalar arbetsgivaren och i sin tur ger dig lön.
  kram

  SvaraRadera