måndag 28 november 2011

Fylld av oro inför dagens endometrios ingrepp

Kommer inte ens ihåg om och hur mycket jag har skrivit om den misslyckade tablett behandlingen med hormoner. Men i alla fall tyckte endometrios läkaren att jag skulle prova hormonspiral vilket kommer ske under narkos om någon timme. Är skit nervös även om jag har blivit sövd förut men det är något som oroar mig mycket ändå..Rädd för och få ont efteråt och stunden precis innan man somnar då sist dom sövde somna jag genom och skrika det gör ont i min arm. Antar nu i efterhand att det var nålen som satt fel och narkos vätskan åkte in i armen då jag vakna upp med två nålar på samma arm.
Känner mig stressad och är osams med min mage, då oron och stressen gör sitt. Får bara hoppas det kommer gå bra men man får räkna med en hel del vila efter detta.
Något positivt i mitt elände är att jag har fått FAST JOBB!!! 
Var skrev på anställningsavtalet i fredags och jag börjar i februari på ett alldeles nytt äldreboende. Känns bra efter alla dessa år på vikariat hit och dit och mitt schema kommer bestå av mest kvällar!
Endometriosen har spökat en hel del senaste veckorna med konstig värk som man inte ens vet vart det kommer ifrån. Bara att det ömmar, sticker och irriterar.
Det var en klocka och gå, måste gå skrubba mig nu om jag ska hinna. Skriver väl mer en annan dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar