måndag 26 december 2011

God fortsättning!

God fortsättning på er! snart dags för ett nytt år och jag hoppas verkligen den blir mycket bättre än detta år. Ska iväg lite senare för julbord nr 2 hos pappa, då äldsta syrran kommer dit idag. Var hos pappa på julafton som vanligt med god mat och gott sällskap.
En viktig fråga till er läsare som jag hoppas ni kan svara på, vad har hänt med www.ibsforum.se? Har inte kunnat kommit in där på säkert en vecka och det verkar som hela sidan har försvunnit när man googlar. Får bara upp en vit sida där det står forbidden. Så om någon av er läsare vet får ni gärna kommentera och tala om vad som har hänt.
Var hos Leffe i Uppsala igår, åt annorlunda pizza, riktigt gott med mozzarella och 10 % mindre fett, passa mig riktigt bra. Pizza köket i Uppsala är att rekommendera! Men nu längtar jag efter pappas morotslåda och makaronilåda. Med julskinka och hemgjorda köttbullar, mums!
Bäst och komma ihåg julkakan som vart en succé, tack Gunsan för receptet! Gjorde den fjärde igår kväll och ska ta med den idag. Bästa komplimangen kom från pappa som sa han ville ha receptet så han kunde baka den till sin chef, då får man garanterat pension! Hihihi kul när folk uppskattar det man gör, så nu får jag inte glömma den så andra syrran, Jonny och Elias ska få smaka med.
Så nu blir det till och göra sig i ordning, ville inte åka så tidigt då pappa jobba natt men som vanligt vakna han väl vid elva ;D
så god fortsättning på er


Mmmmmm maaaaaaaat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar