måndag 9 januari 2012

Åter nervös

Då var det dags igen för nytt försök med hormonspiralen och jag är något nervös. Står här i mörkret och skriver medan sambon fortfarande sover. Borde gå duscha snart men jag ville skriva lite först. 
Får absolut inte glömma bort och börja med kramplösande idag, får väl se till och ta det efter duschen. Otroligt orolig för och vakna upp och ha jätte ont, men som tur har dom väl droger som kan hjälpa. Ska åka runt halv sju, har tid halv åtta och det tar en stund och åka. Kallt ute är det med, känns inte så frestande och hoppa in i en kall bil. Inge ovanligt att man får ont i magen när man är nervös, usch ja. Sen finns det ju risker med och sövas, även om jag tror jag kommer vakna igen så är det lite jobbigt.
Packat ner kallelsen, mjukis byxor, bekväm tröja, lite skvaller tidningar och sånt. Så får man bara hoppas allt går bra och att behandlingen fungerar toppen denna gång. Så skicka lite lyckosparkar nu ;D så ska jag gå göra mig i ordning innan klockan blir för mycket. Vi hörs

(p.s kommer in på www.ibsforum.se nu det var en blockering av admin som hade gått fel. Hade spärrat min ip adress då den var lik utlandsanslutningar. Tack till Karro med för svaret)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar