måndag 2 januari 2012

Gott nytt 2012 kanske...hoppas

Ja då var det ett nytt år med nya utmaningar på tur och varför inte börja med ännu en oplanerad blödning så man får knapra oxycontin igen :C Började lagom på nyårsafton och värken fortsätter och hålla i sig. 
Som tur har jag äntligen fått ny tid för spiralinsättning under narkos, det blir exakt om en vecka. Hoppas stenhårt och att det ska fungera nu. Blev lite glömsk ett tag där och hade ingen aning om när jag skulle börja med kramplösande men som tur är har jag lappar lite var och här och lyckades hitta på den sen jag pratade med min läkare. Sambon skulle ta ledigt ett par timmar då han har eftermiddag nästa vecka, så får väl se hur dags man kommer hem denna gång. Sist hade jag också tid halv åtta och var hemma vid 18 tiden.
   Det kom lite snö igår och graderna steg på en gång så nu är det bara regn och slask, bläh!
Inget svar ang www.ibsforum.se än så snälla den som vet kan väl kommentera.
Var hos pappa både jul och nyårsafton, alltid lika trevligt men tråkigt pappa alltid råkar ut för jobb. Fast vem vet detta år kanske det är min tur, för jag har ju faktiskt fått jobb : D Får se när dom hör av sig då hela gänget ska få träffa varandra för första gången och sen vill jag ju se mitt schema med.
Ångest inför 30 års dagen har jag också, kan inte riktigt förklara det hela men det känns jobbigt även om man inte blir speciellt "gammal".
Magen levde sitt egna liv en dag här före jul men annars peppar peppar har det gått bra hittills. Förnyat recept så får se när dom kommer in. Frikortet går ut den tionde denna månad så vore bra och kunna hämta ut den del innan dess.
För sen har ju staten bestämt att det ska höjas för både sjukvård och mediciner innan man får frikort. Sjukvården klarar jag mig till augusti men man lär väl hinna få lite rabatt under året på medicinerna med.
Om jag har ork nu så kanske man ska ta tvätta av sig lite, jobbig dag idag men det går väl.

5 kommentarer:

 1. Jag har inga problem alls med att gå in på ibs-forum, och det uppdateras hela tiden så andra verkar inte ha det problemet heller. Du kanske behöver uppdatera din webläsare eller liknande? :)

  SvaraRadera
 2. Hej Karro!
  Tack så jätte mycket för svaret, ska kolla lite inställningar o hoppas på att jag kommer in där snart. Så konstig det fungera ena dagen men sen kom jag inte in längre.
  kram

  SvaraRadera
 3. Förresten Karro!
  Om du läser än, skulle du kunna kolla upp mail adress till han som driver sidan. Får inte upp hemsidan alls och hittar inte välkomstbrevet i mailen. Tänkte jag kunde maila administratören. Det måste ha gjorts några nya inställningar eller nåt annat på sidan som spärrar en. Har mozilla men kommer inte in med varken den eller explorer. Fick fram sidan hos syrran men inget mer.

  SvaraRadera
 4. info@ibsforum.se

  Pröva att uppdatera mozilla till den senaste versionen, det har ställt till det för mig förut och inte kunnat komma in på vissa sidor.

  Hoppas det löser sig :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej igen!
  Testade och uppdatera gick i alla fall inte. Har en vän på fb som också är med på ibsforum som försöker hjälpa mig genom och kontakta den som driver sidan. Tror det kan ha blivit något fel i och med att dom har tydligen blockerat alla utländska anslutningar (inte för jag är utomlands och har inte varit det heller) men tänkte om min ip adress liknar och det är därför? Jag uppskattar all hjälp i alla fall Karro!
  Får vänta på svar från site admin, vad som är fel. Tänkte om jag skulle testa ta med datorn och logga in hos syrran för och se om det blir skillnad eller om det bara är hennes dator som kommer in på sidan. Varken mozilla eller explorer släpper in mig, jätte konstigt.
  kram på dig

  SvaraRadera