onsdag 15 februari 2012

Cysta var det här

Ja då har man fått klarhet i vad som har gjort ont i snart tre veckor och det sitter tydligen en cysta på äggstocken. Oklart om det är en chokladcysta eller en funktionell men jag har fått ny tid på endometrioscentrum för ultraljud. Den är inte så stor än och beroende på vilken sort, kanske den kan försvinna själv. Därför dom skulle kolla med ul om tre och en halv vecka. Är svårt med tider hos dom så man får gått vänta, men så har dom ändrat medicineringen lite också. Får hoppas man blir smärtfri tills man ska börja jobba för jag varken kan inte eller tillåter mig själv och köra bil med morfin.
Får väl hoppas den slutar växa i alla fall, annars lär dom operera bort den men det är morgondagens bekymmer säger vi.
Försöker få tag på chefen så jag kan fråga kring schemat, så att den stämmer.
Alltså antingen är jag inne i ett ibs skov eller så stör cystan tarmarna, det är inte roligt i a f. 
   Blev mindre fusk igår då det var alla hjärtans dag så vi åt lite mörk choklad men det var väl inte så farligt. Går ganska bra med sötsuget annars men jag höll på glömma bort igår på sjukhuset att jag inte äter godis eller smörgåsar just nu. Köpte istället en kopp te, lite drick yogurth och en skvallertidning.

*Skrattar hysteriskt* Min älskade katt kom precis ut ur badrummet med ett blött papper i munnen. Han gillar o leka med pappersbollar men han har en vana och stoppa allt i sina skålar. Såg väldigt roligt ut måste jag säga och nu får jag gå ta fixa en ny boll åt honom.

Vi hörs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar