söndag 12 februari 2012

Söndag och slut på veckan

Då har veckan gått och jag har gjort mina uppgifter, även om jag var lite nervös inför starten. Som jag skrev tidigare får jag inte gå in på vad övningarna innehåller. Har inte märkt något resultat än men är positiv till fortsättningen. KBT handlar ju om sättet att tänka på så det här lär bli en utmaning. 
Imorgon kommer nästa veckas uppgift, kan inte låta bli och undra vad det är hmmm.
Beställde hem pisang banan pulver härom dagen, då jag har hört talas om att det ska vara bra för magen. Kom och tänka på det nu när en läsare mailade och frågade mig om frukt. Började igår kväll och så har jag tagit en dos på morgon. Får väl se om den har någon effekt men vill du som läser prova kan man beställa det på bland annat www.gymgrossisten.se Finns fler sidor med om du googlar men tyckte det var ett bra pris 400 g pulver för 200kr. 
Sambon skratta och sa "vad bra då får du i dig en liten frukost i alla fall". Ja nog är den liten då man ska ta en matsked morgon och kväll men så klart en bättre frukost än ingenting det lär jag hålla med om.
Fick hem schemat från nya jobbet i veckan och introduktions papper, brrr så spännande och nervöst. Måste ta ringa chefen och höra lite om det stämmer helt med schemat.

Och så tänkte jag vara duktig och lägga om kosten så nu åker allt bröd, fett, godis, socker, pasta, kolhydrater i sig ut! Blev inspirerad av min yngsta syster som börjat med lchf och har skött sig bra men jag ska inte köra lchf då det är alldeles för mycket fett i den dieten och det klarar inte min mage.

Så nu får jag hoppas jag kan vara duktig och sköta mig...så har du läsare tips på nyttiga mellanmål eller kvällsfika får du mer än gärna kommentera eller maila.
Och så ska jag börja bli duktig på lägga mig i tid så jag hinner få in lite rutiner innan man börjar jobba.


Så peppa peppa behövs... och tack för alla mail och kommentarer som ni skickar med jämna mellanrum
p.s 19 599 läsare i skrivande stund, fler behövs så det är bara och kika in :D


kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar