lördag 3 mars 2012

Ledig helg!

Ja då har man gjort första arbetsveckan men gissa om jag var trött igår när jag kom hem. Hade en lite kortare dag till ett så vid tre tiden somna jag på soffan nöjd :) Har varit mycket och ta in och mer kommer det att bli. Ska byta några pass med en kollega och det känns bra då jag är en kvällsmänniska och för henne passar förmiddagarna bättre.
Tror jag sov halva vägen till jobbet igår haha men kroppen är väl inte van med fem förmiddagar på raken. Har bara varit på jobbet, ätit middag och sovit.
  Lite orolig inför besöket på akkis i veckan som kommer för och se om cystan har växt. Den är definitivt kvar och ger smärta men jag har klarat mig bra på jobbet hittills. Man får väl en känsla av att inte duga till om man får besvär. Får se vad läkarna säger om den ska opereras bort eller hur man nu gör och hur stor den är nu. Räkna att det är ca 6 veckor sen jag kände den första gången, så nog sjutton är den kvar.
  Mina nya kollegor verkar jätte trevliga, lika så chefen, så jag hoppas detta kommer bli ett kanon ställe och jobba på.
Njuter av ledigheten nu i två dagar och på måndag jobbar jag kväll. 
Har inte så mycket mer och dela med mig av då ja har inte gjort något annat än jobbat, ätit, sovit och kört bil.
Försökt tillämpa kbt övningarna så gott som i veckan, har väl gått si så där men vi får se då.
Har väl känt mig rätt stressad och orolig så det har gjort sitt på magen men det har gått ändå. Blir väl bättre hoppas jag om ett tag när man vänjer sig och får rutiner.

Åter igen tack till alla som mailar och kommenterar, jag försöker svara när jag har tid och ork

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar