fredag 23 mars 2012

Spray dag 15

Inne på spray dag 15 nu och klimakteriet har väl infunnit sig så gott som. Gick från en finnig tonåring i början till nalle mustasch med svettningar. Tror inte kroppen riktigt vet vad som händer och vissa dagar är bättre än andra.
Får otroligt bra stöd på jobbet med så det gör det hela lättare och det hjälper en och se det hela positivt för det mesta.
Trivs riktigt bra och det var länge sen jag hade den känslan i ett arbete som jag verkligen gillar. Chefen är förstående med så det underlättar med och kunna berätta hur det är.
Var ledig igår och idag men igår höll jag på och klättra på väggarna då jag ville åka jobba :) Men jag jobbar ju helgen igen så får komma till jobbet snart ändå.
Ska åka hälsa på syrran idag, skönt och komma ut och göra lite annat också ändå.
Skovet verkar ha passerat nu i alla fall så det är skönt.
Kbt går väl si så där måste jag säga, då det känns som de inte riktigt förstår hur jag menar och frågar bara hela tiden om man har läst exemplen. Det är samma övningar hela tiden och har varit det i fyra veckor nu eller fem. Visst en av övningarna kan jag ge mer tillit men de andra är svåra och få med i vardagen, vilket jag har bett om råd om men inte fått den respons som jag velat. Verkar som många andra som deltar i samma grupp har liknande erfarenheter. Men jag ger ju inte upp än, det är några veckor kvar så får väl se vart det hela leder.
  Hade konstig värk från endon en natt här då jag vakna av sån värk att jag skrek och trodde jag skulle dö. Det var inge roligt alls men det försvann snabbt också och jag tog smärtstillande. Jätte konstigt alltså. Men annars har det gått bra hittills måste jag säga.
Jag hoppas innerligt det ger bra resultat sen och ska väl hålla på i några månader.
  Nu måste jag gå göra mig i ordning innan vi ska iväg

kram kram

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Är du facebook-användare? Isf tycker jag att du ska gå med i den nystartade IBS-gruppen.
  https://www.facebook.com/groups/413464365345908/

  Mvh Camilla

  SvaraRadera
 2. Ush, nedregleringen är tuff! Men vi blir bara starkare och starkare för allt vi utsätts för :)
  Hoppas du hade det bra hos din syster!
  Puss o kram

  SvaraRadera
 3. länken fungerar inte, tala om gärna vad gruppen heter.
  Jo nedregleringen är tuff, vartannat brinner det i hela överkroppen och sen fryser man.
  kram

  SvaraRadera