lördag 12 maj 2012

Ett fint farväl

Det blev ett fint farväl i skokloster kyrka igår och tårar i mängder. Underbara kollegor och chef sände sina tankar och ordna så jag fick ledigt. Var mina andra vänner jag trodde jag hade, vet jag inte. Ett sms hade inte skadat, mer säger jag inte.
  Fick ringa operationskoordinatorn i veckan med då det följde med felaktig information inför operation men nu har jag fått rätt blad.
  Det har varit jätte jobbigt på jobbet med och så grova övertramp av en person men jag är inte den som hänger ut folk på nätet. Det enda jag kan säga är att folk kan såra, bara dom vill! Jag kan bara konstatera jag har en bra chef och det är jag tacksam för.
  När man tror saker ska lugna ner sig, öses det på med ännu mer. Syrrans kille har haft inbrott i kiosken och de har tagit allt! Hör eller ser någon nåt misstänksamt eller får tips om billiga cigaretter och snus i Hallstahammar eller dess närhet, hör av er till polisen.
Väldigt taskigt och jag tycker synd om T och syrran.
  Intervjuaren angående ibs boken har hört av sig på nytt om en ny tid för intervju, så jag hoppas hon kanske kan komma till mitt jobb så intervjun blir av. Om det blir så uppdaterar jag gärna till er som vill veta då det mailas om det.
  Ber om ursäkt till er jag inte har svarat på kommentarer än men hoppas även ni har förståelse när livet skapar sitt kaos, man orkar inte alltid.
Så otroligt skönt och vara ledig idag och imorgon också, sen ska jag återvända med full styrka på måndag. Får se, kanske återvänder till Hallstahammar idag igen, nog för det är en bit att åka.
  Otroligt nog har min mage mått kanon idag, så undrar om inte lite press har släppt och alla finnar har lugnat ner sig. Fick riktiga utslag här i veckan och kom sedan på att jag såg precis lika hemsk ut när min älskade farmor gick bort.
  Endon spökar mycket nu och den känns verkligen av. Blev värre i onsdags då jag fick springa väldigt mycket på jobbet. Skönt som sagt det närmar sig operation även om jag är väldigt rädd inför den.
Kanske man skulle orka slänga sig i duschen nu och tvätta barret igen som ser ut som Röllis hår (ett finskt troll från ett barnprogram). Fukt och regn går inte ihop med mitt hår som var så fint plattat igår men så börja det regna och det sluta med att man ser ut som ett får!
  Så lite mer överseende med bloggandet, jag har inte glömt bort er men ibland tryter orken lite för mycket.

Mina varmaste tankar till Toms familj, släkt och bekanta. Även en stor kram till Toms sambo J som ordnat så otroligt fin begravning och ett riktigt värdigt och fint farväl. Vi finns här...

Puss och kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar