onsdag 2 maj 2012

Månaden maj

Tillbaka i bloggens värld med nyanser av våren, vad det nu betyder men det är härligt att våren är på väg.
Livet verkar gå vidare på sitt egna lilla sätt, igår blev det tydligen en ny månad. Min 30 års ångest har lagt sig helt, jag är nog inte så gammal. Inte i dag i alla fall. 
Gått upp och ner på arbetet men för det mesta positivt nu i alla fall. Personliga påhopp av gräsliga slag inträffade men har en chef som fick mig att le. Schemat är under omläggning och jag har lagt mycket tid i och försöka lösa det hela. Både så det gynnar verksamheten och vi som jobbar då det skulle vara tufft med fler delade turer på varandra.
Dödsfall är ett annat chockbesked man inte kommer ifrån. Du har inte orden för och göra det mindre ont eller bättre men ibland kan man behöva lägga annat åt sidan, när den vid din sida inte orkar stå.
Själv har man ena benet på sne varje vecka då värken inte avtar och dr omtänksam skulle skriva remiss.
Är i väntan på ny laparoskopi som skulle infalla innan sommaren. Vad som menas med innan sommaren varierar kanske, eller? 
Väntan på det vita landstingskuvertet med blå loggan känns olidligt lång.
 Mina positiva sidor skiner trots allt fram med goa kollegor och andra visar sina valpögon när man har ont. Det är inte längre så tungt och gå på avdelningen och tro andra tycker man är jobbig. Jag vet hur många av dom bemöter mig och det är jag glad för. Kanske imorn eller en annan dag kan jag vara mig själv, när smärtan inte biter tag i halva min kropp.
 Kikar snabbt in och se semestern är beviljad inför begravningen, Söta S hjälpte mig även att göra ett byte dagen innan.
 Njuter eller ja vad det nu innebär men i alla fall av ledighet och solen tycks skina.
 Bok intervjun blev flyttad 2 gånger nu, men blir väl av längre fram hoppas jag.
Som ett avslut så kan Hollywood frisörerna slänga sig i väggen, syster Sanna rules! Snacka om att jag är fin i håret nu :) TACK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar