onsdag 27 juni 2012

Blandade känslor

Känns som jag inte riktigt vet jag jag känner för stunden men det har varit mer åt det negativa hållet. Klart jobbet sliter på en också med sommar bemanningen och man känner sig otillräcklig. Sms a en kollega idag då jag hade så dåligt samvete för jag inte ens han hjälpa honom på den andra avdelningen igår. Men jag fick ju så fint svar tillbaka :) Jag har många bra kollegor måste jag säga och det är första gången jag har kommit någon så nära som nu.
  Försöker njuta av en dags ledighet men det är svårt. Har hunnit skura golven, tvättat kläder, handlat mat och diskat i alla fall. Imorgon börjar jag jobba igen och blir inte ledig förrän måndag. Ser inte riktigt fram emot och jobba 7-21 både lördag och söndag men det är väl illa tvunget och gå.
  Älskade katten matas extra varje dag och så får han vatten, så han är lite piggare för tillfället. Vill kunna få ta mig tid för beslutet och fatta det i lugn och ro och framför allt göra hans sista tid den allra bästa.
Jag vet inte hur jag ska klara mig utan min bästa vän, han som alltid finns här och lyssnar. Mina rutiner går ihop med hans och bara tanken får tårarna att rulla. Jag VILL VERKLIGEN INTE!!! Men jag vet...innerst inne och jag har tagit hand om honom sen han var 4 veckor gammal och har verkligen försökt och ge det bästa...så hur FAN säger man farväl och att det ordnar sig?
Nej låt mig bryta ihop och vara ledsen, jag kan inte hjälpa jag kommer känna mig så ensam och man har väl rätt att känna som man gör. Ja JÄVLIG ORÄTTVIST är vad det är!
  Och så ska man försöka få vikarierande sjuksköterskan att ge en nästa enanton spruta imorgon! Har mensvärk utan mens, det kliar och drar och mina ben värker. Värst vilken gnäll kärring man är idag, idag är sådan dag och man kan inte alltid vara glad. 
  Försöker så smått börja äta glutenfritt och hade det inte varit för den goda kladdkakan jag köpte genom jobbet så hade det gått bättre säkert.
Nej nu ska jag spela lite fia på datorn och vem vet om min kompis från Kalmar ringer om en stund :)

                                              GO NATT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar