torsdag 7 juni 2012

Byte av plåster?

Den ligger här bredvid, norspan förpackningen och väntar. Känner mig lite stressad och hinna piggna till fram tills måndag. Jag vet ju det inte är någon fara så, har pratat med chefen. Men jag tog nog ut mig för mycket genom och få komma ut lite :(
 Så hur snurrig blir jag om jag tar på nästa plåster? Bosse vill gärna vara med och dividera kring det hela.
 Min lilla katt har kommit in i en vägra nästan äta period igen så jag lär försöka byta ut torrfodret igen. Bäst smakar torkade blomblad med vatten tydligen. Jag vet ju han är jätte sjuk och har fått levt längre än förväntat. Han mår "bra" annars men maten är svår i perioder så hoppas det är övergående nu med. Jag kan ju inte förlora honom nu...det går inte!
Köpte i alla fall ett par så snygga shorts, såna där i snickarbyxmodell :) Har alltid velat ha såna och så hitta jag och köpte för presentkortet men nu lär värmen komma med!
Ett par örhängen och en klocka vart det med från guldfynd
 
Min stackars jobb fru har gått och blivit sjuk med, något har hänt med svullnad i benen :( Vi som skulle ses idag men tror inte någon av oss är i form och nu blir hon säkert sjukskriven över helgen i alla fall. Krya på dig älskling <3

Gick med i endometriosföreningen häromdagen och hade fått mail nu om kostråd. Ska läsa igenom det ordentligt men det lutar starkt åt att det blir gluten och laktosfritt sen. Min ibs mage har inte haft så mycket och säga till om men klart jag har inte orkat rört mig och tror morfinet gör sitt.

Har även planerat och åka hälsa på min endokompis i sommar :)  Här är hennes blogg http://minendo.blogspot.se/


Sen vill jag gärna åka kolla på cruisingen i Västerås så jag prata med Sami om han vill åka med dit.
I helgen ska jag till pappa och då ska vi boka resan till Finland som blir i slutet på juli. Ah älskade Finland :) Där blir det lätt och hålla kosten då nästan allt är så gott som laktos och glutenfritt.

Så ja jag har lite planer på vad jag skulle vilja göra men jag måste ta mig igenom alla veckorna på jobbet innan semestern. Blir 3 hektiska veckor och den fjärde veckan 3 dagar innan semester, så det är ett tag dit och mycket att ta sig igenom.

För stunden får jag nöja mig med och ta mig igenom helgen och se om jag kan börja jobba på måndag

2 kommentarer:

  1. Ohh vi ska ha så roligt :)
    kramar :)

    Snygg klocka!!

    SvaraRadera
  2. Hahaha ja :) Tack, har en vit också, ska nog skaffa den blå med :p

    SvaraRadera